Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Σχολικοί αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων νομού Αιτωλ/νίας.


Την Παρασκευή 17/5/2024 οι μαθητές-αθλητές του σχολείου μας, παρευρέθηκαν και αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ".
Ο αθλητισμός δίνει στα παιδιά ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Έθιμα και κατασκευές για το Άγιο Πάσχα!


Με αφορμή την μεγάλη εορτή του Πάσχα, τα παιδιά όλων των τάξεων έφτιαξαν όμορφες δημιουργίες μπαίνοντας έτσι στο πνεύμα της γιορτής!

Φυτεύοντας όμορφα λουλούδια στο σχολείο μας.


Καλωσορίζοντας τον ανοιξιάτικο καιρό, οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας φύτεψαν στα παρτέρια, που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη συνεισφορά του κου Φλώρου Γεωργίου και του κου Κεχαγιά Κωνσταντίνου, πολύχρωμα λουλούδια.

Μαθαίνοντας για τα επαγγέλματα...


Μαθαίνοντας για τα επαγγέλματα στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, οι μαθητές της Δ' τάξης αφού έφτιαξαν τρουφάκια κάλεσαν τους γονείς της τάξης για μια συνέντευξη σχετική με τα επαγγέλματά τους.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων.


Ημερομηνία 25/4/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ &
Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
6/θ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
1ο ΘΕΣΤΙΕΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων, ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για την σημαντική τους οικονομική συνεισφορά στην πραγματοποίηση της ημερήσιας εκδρομής μας. 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεώργιος Κωνσταντίνου ΠΕ 11 (Φυσικής Αγωγής)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ενημέρωση για την εθελοντική προσφορά αίματος, προσφορά ζωής στους συνανθρώπους μας!


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας δίωρη ενημέρωση για το πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός προς τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα η αιμοδοσία!
Τα παιδιά της Ε' τάξης και της ΣΤ' τάξης παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τη διάλεξη της υπεύθυνης από τον τομέα Υγείας.

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων.


Ημερομηνία 16/4/2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ &
Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
6/θ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
1ο ΘΕΣΤΙΕΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων, ευχαριστεί θερμά τον κηδεμόνα κ. Δημήτριο Ταράτσα, που με εθελοντική εργασία έκανε συγκόληση σε όλα τα σπασμένα κάγκελα της εξωτερικής περίφραξης του σχολείου μας.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεώργιος Κωνσταντίνου ΠΕ 11 (Φυσικής Αγωγής)

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

2 Απριλίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.


Χθες με μεγάλη χαρά είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την εξαίρετη συγγραφέα κα Ευτυχία Πατσιαλού.
Στα πλαίσια της ημέρας αυτής πραγματοποιήθηκαν δράσεις με την ενεργή και βιωματική συμμετοχή των μαθητών/τριών. Η συγγραφέας παρουσίασε την σπουδαιότητα του παιδικού βιβλίου και αναφέρθηκε στον μεγάλο και γνωστό παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια προς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή του στον 10ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ:
1ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων

ΚΟΙΝ.:
Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας

ΘΕΜΑ: «Αποστολή συγχαρητηρίων».

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή του στον 10ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας από κοινού με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών STEM Education, στις 3 Μαρτίου 2024 στις αίθουσες εκδηλώσεων του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος την ημέρα της Τσικνοπέμπτης πρόσφερε στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας, μοιράζοντας σουβλάκια και αναψυκτικά και μεριμνώντας για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης.